Transition Town Haarlem

...de kracht van de lokale gemeenschap...

Occupy haarlem....parklaan 26 november

Gegevens gebeurtenis

Occupy haarlem....parklaan 26 november

Tijd: November 21 2011 van 1.00 tot November 26 2011 bij 21.00
Locatie: parklaan haarlem
Straat: parklaan
Plaats: Haarlem
Website of map: http://maps.google.nl/maps?q=…
Soort gebeurtenis: tv-show
Georganiseerd door: jaime murray
Meest recente activiteit: 21 Nov 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Hallo mede tt-leden, komende zaterdag wil occupy haarlem een evenement gaan neerzetten dat de Haarlemmer (als die bestaat) bereikt.

Ik Jaime, ben haarlem nu aan het occupye'n om VEERKRACHT voor mezelf op te doen en ik haal veel VEERKRACHT  uit tegenstellingen en MATTHIJS VAN NIEUWKERkS....DE WERELED DRAAIT DOORRRRR. Waar beter te zien hoe een gesprek SPRAAKMAKEND kan werken, dan in dat programma, ik geloof wel dat de Haarlemmer zich graag laat verleiden, ik ben er zelf één. In dat programma wil ik graag tegengestelde geluiden laten horen en klinken om dan vervolgens naar wat filmpjes te verwijzen die op de één of andere manier pakkend zijn.

 

Voor Transition Towns leek het me leuk om iets te doen met een spraakmakende tegenstelling die leeft in de gemeente Haarlem, namelijk de Groen voorziening.

Hoe aandoenlijk is het beeld dat grote volwassen kerels op een na-ochtend-middag staan te harken in een perk waarvan ze zelf eigenlijk ook weten dat de humus laag daarmee wordt weggeschraapt? Helemaal aandoenlijk wanneer je beseft dat je met die mensen daar ook een gesprek over kan hebben en dat ze eigenlijk heel goed weten wat er op zo’n moment gebeurd, vervolgens is voor hen natuurlijk ook de vraag, maar wat kan ik namens mijn groenvoorzienings bedrijf dan wel doen om mijn ronde in het kwartaal van een jaar te vervolmaken? want ook ik moet mijn  geld verdienen.

Aan mensen met verstand van Perma-cultuur vervolgens de vraag. En allicht ook een dakboerin die wel wat weet…..hoe keer je de zaak om? Of is dat niet de vraag en komt er ter tafel een andere vraag?

 

Dan complementaire economie, waarin de schuld vraag juist niet centraal moet komen te staan, want we zien hoe scheef dat werkt bij instituten als het ECB, dat ik met mijn kleine kennis als voorbeeld dan weet. Veel weet ik er niet over, ik weet zelfs ook niet of ik er wat van weet nadat ik een lezing heb gekregen van iemand die er wel wat van weet, redactioneel heb ik daar dan ook enige ondersteuning in nodig, MAAR hoofddoel van mijn programma blijft.....SPRAAKMAKEND, als er maar iets over die lippen heen komt, BELANGSTELLING zonder SCRUPCULES. Wat OCcupy Haarlem betreft WERVEND, want its all about OCCUPY YOURSELF en het idee dat je dit ook erg goed kan ondernemen tegenover 1 procent die alle wijsheid voor zichzelf opeist.

 

 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Occupy haarlem....parklaan 26 november om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Transition Town Haarlem

Bijwonen (1)

© 2020   Gemaakt door Sjoerd Takken.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden