Transition Town Haarlem

...de kracht van de lokale gemeenschap...

Uitleg

NING is een sociaal netwerk met veel mogelijkheden.

Hieronder heb ik een paar aanwijzingen beschreven.

Inleiding
Het lijkt ingewikkelder dan het is. Je leert het snelste hoe het werkt, door gewoon te doen. Schroom niet en probeer gewoon wat dingen uit.

Ieder heeft een eigen pagina. Klik hiervoor op mijn pagina (bovenaan): hier zie je ook een inbox (rechts bovenaan), waar alle privé berichtjes in terecht komen.

Als je een privé berichtje krijgt, krijg je daarvan ook een melding in je gewone mail.

Groepen en discussies
Je kan deelnemen aan discussies. Je moet dan wel eerst lid worden van die groep. Dan dien je te klikken op `Sluit je aan bij ... groep´. Deze stap heeft als consequentie: - als iemand van de groep een mail stuurt naar de groepsleden, dan hoor jij daar ook bij - je kan een discussie starten - je kan een discussie van iemand anders volgen. In beide gevallen krijg je iedere keer in een mailtje bericht dat er een reactie is. Om een discussie te volgen: klik op Volgen in het vakje rechts van de discussie. Als je er genoeg van hebt, of bijvoorbeeld tijdens vakantie de mail wil stoppen, klik je op Stoppen met volgen.

Foto's en Video's
Je kan op Mijn pagina foto's en video's toevoegen. Er is echter een maximum hoeveelheid webruimte. Ga hier zuinig mee om. Als alternatief zou je een verwijzing naar een webalbum kunnen maken waar je foto's neerzet.

© 2020   Gemaakt door Sjoerd Takken.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden